Alkalomszerűen jelentkező száraz szem panaszok

A száraz szem panasz elsődleges tünete az égető, szúró, viszkető érzés és a homályos látás. Amennyiben esetenként felmerülő szemszárazságtól szenved, fontos meghatározni annak okát, majd megtalálni a megfelelő módszert a kellemetlenségek kezelésére. Abban az esetben, ha kontaktlencse viseléskor tapasztal száraz szem panaszokat, az irritáció csökkentése érdekében érdemes tartósítószer-mentes szemcseppet alkalmazni, mely speciális pumpamechanizmussal biztosítja, hogy a tartályban lévő oldat ne szennyeződjön. Ha a szemszárazság tünetei monitorhasználat során, alkalomszerűen jelentkeznek, olyan szemcseppet érdemes választania, amely hosszabb eltarthatósággal rendelkezik, hiszen azt akkor veheti elő és használhatja, amikor szüksége van rá.

Az allergia enyhébb formáit gyakran követi szemszárazság. Ilyenkor a hialuronsav-tartalmú szemcseppek jó választást jelentenek, ugyanis a hialuronsav a természetes könny egyik összetevője.  Az Artelac® Splash ideális választás a fenti problémák kezelésére. A speciális adagolónak köszönhetően tartósítószer nélkül segít megszüntetni a szemszárazság tüneteit, így kontaktlencse-viselők is bátran használhatják! Az Artelac® Splash a könnyben is előforduló összetevőt, hialuronsavat tartalmaz, így felfrissülést nyújt az irritált, száraz szemnek. Óvja szemét termékeinkkel és szabaduljon meg a szemszárazság kellemetlen tüneteitől!További információkért látogasson el a www.artelac.hu/tunetek/alkalomszeruen-jelentkezo-szaraz-szem-panaszok weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Értékeld ezt a bejezgyzést!