Artelac® CL – Szemszárazság enyhítésére

A túlzott tévénézés és a fokozott monitorhasználat következményeként nagymértékben megerőltethetjük szemünket, így könnyen kialakulhatnak a szemszárazság kellemetlen tünetei (égő, szúró, viszkető érzés a szemben, homályos látás). Kemény kontaktlencsék viselésekor is jelentkezhetnek szemszárazsági problémák. Amikor ilyen panaszoktól szenvedünk, sokszor reflexszerűen megdörzsölnénk a szemünket, azonban létezik ennél hatékonyabb megoldás is.

A szemfelszín nedvesítésében, a szemszárazság-érzés megszüntetésében, segíthet az Artelac® CL szemcsepp. Érdemes rövid időn belül helyreállítani a szem felszínét borító könnyfilm ideális méretű rétegét, ugyanis a kellemetlen tünetek megszüntetése mellett ezzel a szem egészét is óvjuk és elkerülhetjük a szaruhártya károsodását. Az Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet, emellett elősegíti a szemfelszín nedvesedését szemszárazság-érzés, a szem fáradtsága vagy a szemben jelentkező égő érzés esetén. A termék egyszerűen és kényelmesen használható, a szem felületére merőlegesen tartott tubus megnyomásával adagolható, az alkalmazási előírásoknak megfelelően. Az Artelac® CL kemény kontaktlencsék viselése közben is használható, így nem kell kivennünk a kontaktlencsét a tünetek enyhítése során. Lágy kontaktlencsével nem alkalmazható, ilyen esetben ajánljuk az Artelac® Splash vagy Artelac® Rebalance szemcseppet! További hasznos információkért és az Artelac CL® szemcsepp termékelőnyeiért látogasson el a  www.artelac.hu/termekek/artelac-cl-szemcsepp weboldalra.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.

Értékeld ezt a bejezgyzést!