AXA Vállalkozói bankszámla

vállalkozói számlaNulla, nulla, nulla, mindenhol nulla. Tényleg nulla? Tényleg nulla. Bár az első és talán a második pillantásra sem hisz annak, amit lát, nyugodtan tényként kezelheti, az AXA Vállalkozói Számla kedvező konstrukció bármely cégnek vagy egyéni vállalkozónak. A számla megnyitása nem kerül semmibe, ahogy az első évben a számlavezetési díj is nulla forint. Az AXA Vállalkozói Számlához igényelhető AXA Business MasterCard bankkártya kibocsátása ingyenes, és az első évben a Bank nem számol fel havi díjat sem hozzá.

Ami még a vállalati bankszámlához jár..

A céges bankszámla magával hoz egy beépített 25 millió forintos utasbiztosítást is, és kell-e mondani, hogy nulla forintért? További kedvezmény, hogy az AXA Vállalkozói Számla megnyitásához szükséges cégkivonatot a Bank szerzi be Ön helyett, ráadásul ezért sem kell fizetni egy fillért sem. Az AXA Vállalkozói Számlára igencsak kedvező eseti átutalási és rendszeres átutalási megbízási díjszabás vonatkozik, ráadásul azonos ügyfelek vállalati bankszámlái között – ideértve a betétszámlát is – ingyenes az átvezetés. Amennyiben már van AXA Vállalkozói Számlája, nyithat hozzá kapcsolódó AXA Vállalkozói Betétszámlát, amelyen magas kamattal növelheti a szabadon rendelkezésre álló pénzösszeget.

A www.axa.hu oldalon informálódhat, amennyiben pedig visszahívást kér, a Bank Telefonos Ügyfélszolgálatának munkatársai készséggel tájékoztatják.

AXA Vállalkozói bankszámla
Értékeld ezt a bejezgyzést!