A CT vizsgálatok hátteréről

ct_vizsgálat áraAmennyiben mindenre kiterjedő PET-CT vizsgálatra volna szüksége, de még nem tudja kihez fordulhatna, akkor a Pozitron-Diagnosztika Központ az, akire szüksége van! Az időpont lefoglalása már akár neten is elintézhető. Ami a 21. században már természetesnek mondható. A holnapon minden fontos információt megtalál, ami a különböző vizsgálatokat és árakat illeti.

A központban végzett CT vizsgálatokkal sokféle betegség kiszűrhető. De nem csak szűrésre, hanem egy már meglévő betegség pontos behatárolására is nagyszerűen használhatóak. Ez pedig rendkívül nagy segítséget jelent a későbbi gyógyításban. Na de lássuk csak, hogy egészen pontosan miben is tud segíteni a PET / CT vizsgálat Budapesten.

Segítség a tüdőszűrésben

Sajnos elég gyakori eset, hogy mire kiderül a diagnózis, addigra túl késő már bármivel is próbálkozni. Daganatos megbetegedésekkor ez kiemelten igaz. A kor előrehaladtával rendszeres szűrővizsgálatok kiemelten fontossá válnak. Nem véletlen tehát, hogy egyre több helyen végeznek röntgen helyett CT vizsgálatot a tüdőszűréshez. Hisz a CT képes már a legapróbb elváltozásokat is kimutatni. Azt pedig ugye mondani sem kell, hogy ez egy rákos betegség esetén drasztikusan javítja a túlélési esélyeket.

A szívbetegségek korai észlelése

A szív- és érrendszeri betegségek olyasmik, amik sajnos gyakran együtt járnak az időskorral. A jó hír, hogy a korai felismerés itt is fél győzelmet jelent! A kifejezetten szív és koszorúér elváltozások diagnosztizálására használt Cardio CT vizsgálat szintén megtalálható a Pozitron-Diagnosztika Központban. Ha szeretne többet megtudni a vizsgálatokról, látogasson el az oldalra.

Értékeld ezt a bejezgyzést!