Erősítse cégét fejlesztési pályázatokkal!

vállalkozásfejlesztési pályázat

A különböző vállalkozásfejlesztésre és telephelyfejlesztésre szolgáló pályázatok célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javításával növekedjen a hazai ipar teljesítménye, bővüljön a foglalkoztatás, megerősödjenek az említett cégek.

Telephely-vagy vállalkozásfejlesztési pályázat?

A vállalkozásfejlesztési pályázatok gyakran vissza nem térítendő támogatást nyújtanak, amelyet online megjelenésre, értékesítésre, az e-kereskedelem javítására, marketingkiadásokra és piackutatásra fordíthatnak. A telephelyfejlesztési pályázatokkal a vállalkozások eszköz és gépbeszerzésre, továbbá a telephely fejlesztésére pályázhatnak. Nem minden régióban elérhetők ezek a pályázatok, hiszen vannak az országnak olyan részei (például a központi), amelyek eleve fejlettebbek, ezért inkább a többi felzárkóztatásra írják ki a vállalkozásfejlesztési és telephelyfejlesztési lehetőségeket. A pályázatok remek esélyt nyújtanak, ezért aztán gyakran hamar betelnek – érdemes résen lenni, figyelni a különböző pályázatokat összesítő honlapokat, fórumokat, hogy semmiképpen se maradjanak le a különböző lehetőségekről.

Ne bízza pályázatát a véletlenre!

Amilyen gyorsan elfogynak a vállalkozásfejlesztésre és telephelyfejlesztésre szolgáló pályázatok, olykor olyan hosszú időt kell várni azok átfutására: a több hónap sem ritka. Bár általában világosak a feltételek és a körülmények, nem árt szakember kezébe adni a pályázatírást. A pályázatírás önálló és keresett szakma, hiszen a szakemberek sokkal jobban ismerik a körülményeket, velük sokkal nagyobb az esély a sikerre.
A további részletekért keresse fel a www.palyazatvadasz.hu/vallalkozasfejlesztesi-palyazat oldalt.

Erősítse cégét fejlesztési pályázatokkal!
Értékeld ezt a bejezgyzést!