Fairszámla – egy fair bankszámla Önnek

Amit más banknál kerlakossági folyószámlaesnie, kérnie kell, az a Sberbank Magyarországnál magától értetődő. A piacon található számos ajánlat közül várhatóan több is elnyeri a tetszését, ám a www.fairszamla.hu oldalon található bankszámla konstrukció garantáltan felkelti az érdeklődését.

Miért kedvező a Sberbank lakossági folyószámla?

Kinek ne tetszene, hogy a havi számlavezetési díj nulla forint a visszatérítési feltételek együttes teljesülése esetén, ahol havonta két vagy három alkalommal is ingyenesen lehet készpénzt felvenni bármely belföldi ATM-ből, a törvényben szabályozott 150.000 Ft-os limiten felül is? Ráadásul a számlanyitás hónapjában számlavezetési díjat sem számolnak fel! Ezen felül a bank honorálja a folyószámla-aktivitást is. Amennyiben magasabb összegű jóváírások érkeznek a bankszámlára, a következő hónapban automatikusan kedvezőbb tranzakciós díjakat számolnak fel. A számlához tartozó Maestro bankkártya első éves havi díja nulla forint, akárcsak az online banking költsége, amely szintén semmibe sem kerül. A 21. század követelményeinek megfelelően a bankszámlanyitást már nem csak személyesen, hanem kényelmesen, otthonról is kezdeményezheti.

Hogyan működik online a lakossági folyószámla nyitás?

Az online számlanyitáshoz semmi másra nincs szüksége, mint hogy a honlapon kitöltse a szükséges adatlapot és várja a banki kolléga telefonhívását időpont egyeztetés céljából. Amennyiben ez megtörténik, már csak a bankszámlaszerződés aláírásához szükséges a bankfiókba menni.

Amennyiben kíváncsi a bankszámlával kapcsolatos ajánlatra, kérjen visszahívást a weblapon keresztül!