Fejlesztések az MKB Biztosítónál

mkb biztosítóAmikor már lassan a hűtő vagy a mosógép is távolról, internetes hozzáféréssel irányítható, természetes az elvárás, hogy a hivatali ügyek nagy részét se kelljen személyesen intézni. Nincs ez másként a biztosítási piaccal sem.

A szegmens számtalan szereplőjétől amúgy is annyi ajánlat zúdul a leendő szerződő felekre, hogy muszáj észnél lenni és körültekintően tájékozódni, különben elmehetünk a személy szerint legmegfelelőbb megoldás mellett. Ebben segíthet az MKB Biztosító, amely honlapján részletesen és átláthatóan írja le az ajánlataikkal kapcsolatos tudnivalókat.

Megújuló MKB Biztosító

Éppen az ügyfélközpontú működés egyik elemeként valósították meg 2013 őszén, hogy az email alapú ügyféllevelezés bevezetése mellett megújították a honlapjukat is.

Keressünk akár lakás- vagy kötelező gépjármű felelősségbiztosítást, könnyen tájékozódhatunk a honlapon.

A kalkulátorok segítségével néhány adat megadása után megtudhatja, pontosan mennyit kell fizetnie az adott biztosításért.

Lakásbiztosítás akció

Fontos információ, hogy aki az MKB-t választja biztosítóul és interneten keresztül köt lakásbiztosítási szerződést, 25 százalék kedvezményt kaphat.

További engedmény jár annak, ha az éves díj egyösszegű befizetését választjuk, vagy csoportos beszedéssel rendezi az esedékes díjfizetést.

Fejlesztések az MKB Biztosítónál
Értékeld ezt a bejezgyzést!