Forint hitel most ajándék utazási kuponnal

személyi hitelBárkivel előfordulhat, hogy hirtelen pénzre van szüksége. Ilyenkor nincs idő tétlenkedni: sem a hosszas keresgéléssel, sem a bonyolult igényléssel időt veszíteni. A Citibank remek megoldást nyújt a problémára. A pénzintézetben 400 ezer forinttól 6 millió forintig lehet szabad felhasználású személyi kölcsönt igényelni. Mindehhez nincs szükség kezesre vagy ingatlanfedezetre, ráadásul az online igényléssel gyorsan és kényelmesen kezdeményezheti a kölcsön felvételét.

Miért kalkuláljon forint hitellel?

A Citibank Személyi Hitel egyik legnagyobb előnye, hogy forintalapú, azaz, az elmúlt években sokszor tapasztalt fenyegetettség egyszerűen nem létezik, a törlesztőrészlet nem emelkedik kiszámíthatatlanul a devizaárfolyam ingadozása miatt. A www.citibank.hu oldalon kalkulátort is talál, amely a beállítás alapján megmutatja, hogy a tervezett kölcsönt mennyi idő alatt és mekkora részletekkel törlesztheti vissza.

A személyi kölcsön igénylése

A honlapon akár azonnal regisztrálhat néhány adat megadásával, a bank munkatársai pedig rövid időn belül visszahívják és tájékoztatják a kölcsön igénylésének részleteiről. Munkanapokon akár élő chatbeszélgetésben is válaszolnak a Személyi Hitelhez kapcsolódó kérdéseire. A bank most – az akció időtartama alatt – ráadásul minden, a hitelbírálati feltételeknek eleget tevő igénylőnek akár 50 ezer forintos utazási kupont ad jóváhagyott kölcsöne mellé. (THM: 12,5%-25,6%)

Forint hitel most ajándék utazási kuponnal
Értékeld ezt a bejezgyzést!