Hogyan segíthet cégének a piackutatás?

piackutatásLehet szó termékről vagy szolgáltatásról, egy cég sikeressége elsősorban azon múlik, hogy mennyire elégedettek vele a vásárlói. Itt természetesen beszélhetünk magáról a termékről, szolgáltatásról, amivel cégünk foglalkozik. Hiszen végső soron ez az, ami legtöbbet nyom a latban. Azonban sokan nem is tudják, hogy problémák már jócskán azelőtt felmerülhetnek, mielőtt a vásárló egyáltalán találkozna a termékkel vagy áruval.Ilyen lehet pl. egy hibásan elkészített weboldal, rosszul designolt plakát. Ha a rossz üzenetet használva próbáljuk eljuttatni a vevő felé a mondandónkat, akkor hiába a világ legjobb mosópora, az érdeklődök száma alacsonyabb lesz. A piackutatás segít eme problémák orvosolásában!

Milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre a piackutatásban?

Az NRC Marketingkutató Kft. kínálatában sok olyan piackutatási eszköz megtalálható, ami javíthat cége teljesítményén. Kezdetnek például ott a reklám teszt, ami hirdetései finomhangolásában segít. De a marketingkutatási módszerek között ott a mélyinterjú is. Alkalmazásával Ön részletesebben megismerheti célcsoportja gondolkodását. Ez utóbbi nagyszerű választás lehet marketingvezetők számára, akik cégük marketing stratégiáját készülnek megtervezni.

Kik szerepelnek benne?

Az NRC-hez tartozó NetPanel hazánk legnagyobb piackutatásra használt online panelje. Számos kutatócég és nagy vállalat használja arra, hogy információt gyűjtsön célcsoportjáról. A gépjármű tulajdonosoktól kezdve az utazás szerelmeseiig sokféle ember megtalálható itt. A válaszadók száma megközelíti a 230 ezret és folyamatosan növekszik!