Hol kössünk kedvező áron biztosítást?

biztosítás kötésManapság a legtöbb ember időzavarban szenved. Nagy erőfeszítést igényel már maga az okos időbeosztás is, nemhogy minden teendő elintézése.

Ezt a tendenciát látva nem csoda, hogy aki csak teheti, az internetes ügyintézést pártolja. Európában már elterjedt és sikeres a direkbiztosítós rendszer, amelynek lényege, hogy az értékesítés és az ügyfélszolgálat olyan direkt csatornákon, mint internet, telefon, sms történik.

Miért érdemes direktbiztosítónál kötni biztosítást?

A költséghatékonyság miatt tanácsadói hálózatot sem tartanak fenn az ilyen biztosítók. Az ebből fakadó megtakarítást az árakban tudják érvényesíteni. Erre kiváló példa hazánkban a Genertel Biztosító.

A Generali csoport tagjaként pénzügyileg erős és stabil cég több területen is kiváló ajánlatokkal lepi meg a meglévő vagy leendő ügyfeleket. Legyen szó kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, casco, lakás- vagy utasbiztosításról, a Genertel kedvező ajánlatokat nyújt.

Aktuális biztosítás kötés kedvezmény

Most például a családbarát lakásbiztosítást egy havi kedvezménnyel veheti igénybe, a cascónál pedig minden hat év feletti autóra 15 százalék extra kedvezmény jár. Akármelyikre is van szüksége, online bármikor pár perc alatt megkötheti a szerződést a www.genertel.hu oldalon található kalkulátor segítségével. Néhány adat megadása után máris megmutatják, hány forintba kerül az adott biztosítás. Nincs zsákbamacska.

Hol kössünk kedvező áron biztosítást?
Értékeld ezt a bejezgyzést!