Kényelem az OKÉ bankszámlákkal

AXA_kepek_600x390_hatartalanoke1Napjainkban egyre kevesebb olyan ember él az országban, akinek nincsen bankszámlája. Legyen szó nyugdíjról, ösztöndíjról, munkabérről, szükséges a számla megléte, ráadásul az internet világában az online ügyintézés számos területen könnyítheti meg a mindennapokat. Az AXA Bank az igényeknek megfelelően többféle bankszámlacsomagot kínál, például az OKÉ bankszámlákat. A havonta a számlára érkező jövedelem alapján négyféle bankszámla közül lehet választani, mindegyik konstrukció eltérő és egyedi tulajdonságokkal bír és előnyökkel jár. Az ügyfelek az igényeiknek megfelelően kétféle bankkártya közül választhatnak. Az AXA World és az AXA Standard MasterCardokban közös, hogy mindkettő PayPass technológiával bír, és utasbiztosítás jár hozzá.

axa oké bankszámla kiemelt betéti kamatokkal

Lekötött betét kezelése otthonról

Az AXA Bank kiemelkedően magas lekötött betéti kamatokat kínál, és az OKÉ bankszámlákon keresztül akár interneten is kezdeményezhet betétlekötést. Minél egyszerűbben intézheti a pénzügyeit, annál több időt takaríthat meg, és ezzel a pénzintézetben is tisztában vannak.

Egyszerűbb bankszámla ügyintézés

Az OKÉ bankszámlához díjmentesen töltheti le a MobilosOKÉ applikációt, amelynek köszönhetően a mobilkészülékről is könnyedén utalhat pénzt, nézheti meg a számlaegyenlegét vagy a számlatörténetét, állíthatja be a bankkártyalimitet. Amennyiben saját számlák között vagy bankon belül utal, akár hétvégén is átvezetik az összeget.