Lakásbiztosítás percek alatt

lakásbiztosítás kalkulátorSzélsőséges időjárási körülmények, betörés, tűzkár? Félti otthonát, vagyontárgyait, mert még nincs lakásbiztosítása? Kösse meg biztosítását percek alatt az MKBB Direktnél (MKB Biztosító), hogy nyugodtan hátradőlhessen és többé ne kelljen aggódnia mindezek miatt!

Mik a főbb jellemzői az MKBB lakásbiztosításnak?

Gyors és kényelmes – Ami annyit tesz, hogy villámgyorsan kiszámolhatja lakásbiztosításának díját az MKBB Direkt honlapon található lakásbiztosítás kalkulátorral. Mindössze 5 lépésben megtudja kötni leendő biztosítását. Nincs szükség időpontfoglalásra, csak a saját asztali gépére, vagy hordozható eszközére.

Kedvező és online barát – Amennyiben online köti meg lakásbiztosítását, 25% extra kedvezményt vehet igénybe, továbbá 5% kedvezményt ha hozzájárul a biztosítói dokumentumok e-mail fiókjába történő küldéséhez. Amennyiben éves díjfizetést ad meg fizetési gyakoriságnak, 8% kedvezményt írnak jóvá, míg 5% engedményt csoportos beszedési megbízás esetén.

Személyre szabható – Ez annyit jelent, hogy Ön különböző kiegészítő biztosításokkal egyedivé teheti szerződését, amennyiben szükségét érzi. Ki gondolná, hogy egy lakásbiztosításhoz családi baleset-biztosítás is járhat?

Több mint lakásbiztosítás – Mert nem csupán lakását, házát, de még nyaralóját vagy a szomszéd utcában lévő garázsát, melléképületét is biztosíthatja. Ugyanúgy kedvező lehet a lakásbérlőknek, akik vagyontárgyaikat biztosítanák, ahogy az otthoni vállalkozóknak is.