Lakást vásárolna? Kérje ingatlan ügyvéd segítségét!

dr_lanczi_adam_ingatlan_ugyvedAz ingatlanpiac Magyarországon, főleg Budapesten fellendülőben van. A lakásárak ugyan elindultak kis mértékben felfelé, de még mindig jobban megéri ingatlanba fektetni a pénzünk, mint bankban tartani alacsony kamaton. Ha rákeresünk az eladó ingatlanokra, akkor a különböző online portálokon rengeteg eladó lakást és házat találunk. Azonban számos esetben a tulajdoni viszonyok nem rendezettek.

Segít az ingatlanjogász!

Egy ingatlan ügyvéd számos kacifántos esettel találkozott már, tudja, hogy az egyes esetekben mi a teendő. Fontos, hogy az adásvételi szerződés a legnagyobb körültekintéssel legyen megírva, figyelembe véve az apróbb jogi buktatók lehetőségét is. Az ingatlan adásvételi szerződés ügyvédi díj még mindig elenyésző összeg lehet ahhoz képest, amekkorát bukhatunk, ha nem keresünk fel időben ügyvédet, így mindenképpen érdemes kérnünk ingatlanjogász segítségét.

Kihez forduljak ilyenkor?

Dr. Lánczi Ádám kifejezetten ingatlan adásvételre és ajándékozásra szakosodott ügyvéd. Weboldalán, a www.drlanczi.hu oldalon számos hasznos információ megtalálgató az ingatlan adás-vétellel és ajándékozással, örökléssel kapcsolatban. Keresse fel és kérjen bizalommal egyedi ajánlatot az Ön ingatlan jogi problémájára!