LEDFAL előnyei és üzemeltetése

LED FAL kedvező áron, a Ledkijelzők.hu-nál!
LED FAL kedvező áron, a Ledkijelzők.hu-nál!

Kiváló színfoltja lehet egy településnek, vagy városrésznek a LED fal, ami egy mozaikszerűen összeillesztett ledes kijelző rendszer. Közel tizenhét millió színével alkalmas bármilyen minőségi követelményeknek megfelelni. Egy LED falon éppúgy megjeleníthetünk video filmeket, mint sportmérkőzés élő közvetítését, vagy egyszerűen rövid reklámfilmeket, állóképeket. Vezérlését az interneten keresztül, vagy egy SIM kártya segítségével a mobil hálózaton keresztül is megoldhatjuk, akár otthon ülve is.

LEDFAL üzemeltetése

Egy LED fal üzemeltetése napi szinten nem jelent rendkívüli kiadást. Méretétől függően különböző felbontású LED falak léteznek, melyeket attól függően választunk ki, hogy milyen távolságról szeretnénk tökéletes képminőséget kapni. Napjaink legmodernebb LED falai fényérzékelővel rendelkeznek, s így beállítható, hogy különböző külső vényviszonyok esetén a fényerősséget automatikusan maga szabályozza.

LEDFAL funkciók, előnyök

Ilyen módon akkor is tökéletesen látható képet kapunk, ha a szikrázó napsütés pont szemből éri a LED falat. Ugyanakkor éjszakai sötétség esetén a fényerőt addig csökkenthetjük, míg nem lesz zavaró a környék lakói, vagy a közlekedés résztvevői számára. Egy LED fal élettartama összehasonlíthatatlan bármely más megjelenítő monitor élettartamával, így a rövid megtérülési idő mellett hosszú tényleges amortizációs idővel számolhatunk, amennyiben befektetési jelleggel gondolkodunk benne.

Mivel mozaikszerűen vannak összeállítva, így egyes részek meghibásodása esetén elegendő csupán az elromlott paneleket kicserélni, minimálisra csökkentve ezzel a LED fal karbantartási költségeit.

Rate this post