Mi is az a kombinált mikrohitel program?

kombinált mikrohitel pályázatHallott már valaha a kombinált mikrohitel programról? A kombinált mikrohitel pályázat nem légből kapott ötlet, ugyanis 2011-ben írták ki először, a vállalkozók nagy örömére. Bár jelenleg nem élő a kombinált mikrohitel pályázat, több mint valószínű, hogy a közeljövőben ismét meghirdetik, ezért nem árt tisztában lenni vele, egészen pontosan mit is jelent. Mivel jelenleg nem élő a program, a legutóbbi pályázat alapján alkothatunk fogalmat a kombinált mikrohitel pályázatról.

Miből áll a kombinált mikrohitel?

Három részből tevődik össze: 10 százalék az önerő, és a maradék hányadot, azaz 45-45 százalékot a vissza nem térítendő és támogatott hitel tesz ki. Előbbi maximum 10, utóbbi maximum 20 millió forint lehet.

Megjelenés hamarosan..

Hangsúlyozandó, a kombinált mikrohitel program jelenleg nem működik, ám nagyon nagy az esély arra, hogy hamarosan kiírják, ezért az érdeklődő vállalkozók döntő többsége várhatóan kész tervekkel várja a lehetőséget. Nem érdemes lemaradni, épp ezért az oldalon található előszűrő kitöltésével máris fontos lépést tehet, hogy előnybe kerüljön. Csupán néhány céges kapcsolati, a vállalkozásával illetve az üzleti tervvel kapcsolatos adatot kell megadni, és máris előkészült a kombinált mikrohitel pályázatra. Ennek segítségével még akár az önerőhöz is igényelhet segítséget.

Mi is az a kombinált mikrohitel program?
Értékeld ezt a bejezgyzést!