bőrbarát fürdőköppeny gyerekeknek

Mitől bőrbarát egy fürdőköpeny?

A bőrbarát fürdőköpeny legfontosabb tulajdonsága, hogy a gyártási folyamat egyik lépésénél sem használnak vegyi anyagokat. Amikor ruhákat vásárolunk magunknak eszünkbe sem jut ellenőrizni a címkén a termék adottságait, viszont amikor újszülött érkezik a családba a legtöbben sokkal tudatosabban közelítjük meg ezt a kérdést.

A Planetinon ezeknek a tudatos szülőknek szeretnénk egyszerű és könnyen hozzáférhető alternatívát nyújtani, hogy könnyen, egy helyen megtalálják azokat a termékeket, amik nem csak a babáknak, de a bolygónknak is barátai.

Miért érdemes bőrbarát fürdőköpenyt vásárolni?

Sokszor automatikus mozdulattal emelünk le a polcról olyan termékeket, amiről valójában fogalmunk sincs mit tartalmaznak. Ételek és italok tekintetében talán már eggyel tudatosabbak vagyunk, hiszen ezek közvetlenül a szervezetünkbe kerülnek, azonban ruhadarabok esetében még mindig nem vagyunk elég körültekintőek. 

Sokszor bele sem gondolunk a nem megfelelő anyagválasztás milyen káros lehet folyamatos viselés esetén, irritációt, hosszútávon pedig allergiát is okozhat. 

Ez egy felnőtt esetében sem ideális, de gondoljunk csak a babák érzékeny bőrére! 

Miből készülnek ezek a fürdőköpenyek?

A Filibabba kapucnival ellátott környezet- és bőrbarát fürdőköntöse kizárólag fenntartható, organikus anyagból készült, természetességéből adódóan pedig nem irritálja a bőrt. A 100% GOTS minősített biopamutból készült termékek fenntartható módon, ellenőrzött körülmények között készültek, így nem csak a babáknak és kisgyerekeknek, de a környezetünknek is jó barátai!

A GOTS minősítés egy olyan átfogó rendszer, amely az összetevők alapanyagainak termesztése, a pamut gyártásának folyamatai és a kereskedők ellenőrzését is elvégzi, így biztosak lehetünk benne, hogy az eljárás egyik állomásánál sem használnak vegyszereket a termék gyártása során.