Motoros szán túrák télen

Az emberek hajlamosak a hideg téli napokon lemondani sportolási lehetőségekről, kényelmesebbnek tartják meleg otthonukban átvészelni a zord hónapokat. Arról viszont megfeledkeznek, hogy szervezetüknek igenis szüksége van a mozgásra és ezt télen sem hagyhatják figyelmen kívül. Nem csak a kellemes tavaszi és meleg nyári hónapok tartogatnak számunkra szabadtéri sportolási lehetőségeket.

Télen is számos sportprogramon vehetünk részt, ami nem korlátozódik pusztán a jégkorcsolyázásra, síelésre, snowboardozásra. Egyre inkább kezd elterjedni egy egyedülálló és nagyszerű téli extrémsport is, ami nem más, mint a motoros szánozás.

Mit kell tudni a motoros szánozásról?

A motoros szánozást bárki kipróbálhatja például egy motoros szán túra keretében. Az Erdélyben található Bihari hegyek tökéletes terepként szolgálnak a hószánozáshoz. Itt védőfelszereléssel és tapasztalt túravezetővel együtt biztosítanak a túrán résztvevőknek egy sítalpakon haladó gáz-és fékkarral szabályozható járművet, amivel bátran szelhetik a havas lejtőket, akár a 180 km/h-t is meghaladva. Az élmény, amit a csoportos túra, a kristálytiszta levegő, a hófödte és érintetlen hegyek látványa nyújt, az megfizethetetlen. A motoros szán túra egy kiváló téli csapatépítő program, ezért kimondottan alkalmas cégen belüli munkatársi kapcsolatok erősítésére, de baráti társaságok, családok számára is remek szórakozási lehetőség tud lenni.

Bővebb információért kattintson ide >> hoszan.hu/motoros-szan/

Motoros szán túrák télen
Értékeld ezt a bejezgyzést!