Nyugdíjbiztosítás az MKBB Direktnél

Mannyugdíj előtakarékosság kalkulátorapság egyre többen hozzák meg azt a bölcs döntést, hogy havi pár ezer forinttal nyugdíj célú megtakarítást kezdenek: nyugdíjbiztosítással, nyugdíj előtakarékossággal veszik kezükbe a sorsukat, és gyűjtögetnek a nyugdíjas évekre. Aki igazán gondos, és persze megteheti, akár már az első fizetésétől kezdve félrerak pár ezer forintot.

Döntse el Ön, mennyi nyugdíjbiztosítást szeretne!

Az öngondoskodás eme formájában eldöntheti, hogy mekkora összeget szeretne megkapni, amikor nyugdíjba vonul. Ráadásul a több millió forintos megtakarítás elérhető akkora összeggel, amelynek a hiánya talán fel sem tűnik a hónapok során. Sőt, akár eseti befizetésekkel is növelheti a megtakarítást. Ez azért kedvező lehetőség, mert ha így gyarapítja a nyugdíj mellé szánt összeget, erre ugyanúgy igénybe veheti az életbiztosítási adókedvezményt. Az életbiztosítási adókedvezmény 2015-ben is kedvező lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szeretnék befizetéseik egy jelentős részét – ez esetben nem kevesebb mint 20%-át – viszontlátni.

Biztos kezekben a befektetése

A nyugdíjbiztosító egyébként szigorúan szabályozott keretek között használja fel a befizetéseket a hagyományos nyugdíjbiztosításnál, így nincs ok az aggodalomra: teljesen biztosan megkapja a nyugdíjkorhatár elérésekor a nyugdíj előtakarékosság által összespórolt pénzt, a garantált hozammal együtt.