Online kárbejelentés kényelmesen

online kárbejelentésAz online kárbejelentés számos ügyfél életét könnyíti meg. Miről is beszélünk, és miért egyszerűsíti az emberek tennivalóját? Ha baj éri a lakásunkat vagy az autónkat, s voltunk olyan előrelátók, hogy lakás- vagy casco biztosítást kötöttünk (a kgfb-ről nem dönthetünk, nevéből fakadóan az muszáj megkötni), akkor nem kell elkeserednünk, hiszen a biztosító segít a bajban. Ahhoz viszont, hogy ez megtörténjen, időben be kell jelenteni a káresetet.

Mikor történjen a kárbejelentés?

Biztosítása válogatja, hogy mennyi időnk van rá, de a lakásbiztosításnál például két nap áll rendelkezésre, azaz nincs lehetőség a hezitálásra. A zsúfolt napirendben, munka és család mellett nem biztos, hogy ilyen rövid idő alatt eljutunk a biztosítóhoz. Megspórolhatjuk azonban az időt, ha az MKB Biztosítónál a kárbejelentést online tesszük meg. Otthonról vagy adott esetben akár a baleset helyszínéről, gyorsan és kényelmesen intézhetjük el online a kárbejelentő kitöltését, s nem kell hozzá személyesen elmenni a biztosítóhoz.

Hogyan zajlik a kárbejelentés folyamata?

A biztosító oldalán a menüpontok közül kiválaszthatjuk, lakással, kgfb-vel vagy cascóval kapcsolatos káreseményről kell belejelentést tennünk, majd az adatokat és a szükséges információkat leírva csupán értelemszerűen kell haladni az MKB Biztosító kárbejelentési folyamatán. Ha végeztünk, letölthetjük a kárbejelentőt, illetve emailben is megkapjuk, s mindehhez adott esetben ki sem kellett tennünk a lábunkat otthonról.

Online kárbejelentés kényelmesen
5 (100%) 1 vote