Panhellen 100% tisztaságú sportág-specifikus étrend-kiegészítők

panhellen-étrend-kiegészítőAz élsportolók sikerének titka számos apró és kevésbé apró összetevő hatékony együtthatója.

Míg húsz-harminc évvel ezelőtt egzotikumnak számított az átgondolt étrend és a dietetikus, ma már óriási szerepe van a táplálkozásnak és természetesen különböző kiegészítőknek.

A Panhellen célja


A Panhellen célja az élsportolók megfelelő tisztaságú és minőségű étrend-kiegészítőkkel való ellátása. A professzionális szakemberek által előállított Panhellen-termékeket azonban az élsportolókénál összehasonlíthatatlanul szélesebb hobbisportolók köre is jól használhatja.

A vásárlókat segítő Custom Supps rendszernek hála minden érdeklődő megtalálja a saját igényeinek, sportágának megfelelő étrendkiegészítő-csomagot. A Panhellen ár-érték arányban jó termékeinek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy garantáltan tiszták: azaz, egyetlen élsportolónak sem kell attól tartania, hogy a Panhellen Magyarország termékeivel olyasmit, visz be a szervezetébe, amelyet tilos.

panhellen-étrendkiegészítőA GMO-, dopping-, laktóz-, cukor- és szintetikus adalékmentes kiegészítők szinte bármilyen ételallergiával küzdő sportolónak fogyasztható. A garanciát a javarészt Nagy-Britanniából, illetve Németországból, Japánból, Svájcból és az Egyesült Államokból érkező alapanyagok garantálják. A Panhellen honlapján minden további részletet megtalál.