Raklap bútor fillérekből

újrahasznosított raklap bútorSokak számára megfizethetetlenek a drága bútorok. De miért is lenne szükség rájuk, ha van lehetőség egy sokkal olcsóbb és kreatívabb megoldásra? Raklapokból mindent megvalósíthatunk, amit csak el tudunk képzelni, lehet az cipőtartó-, ruhaállvány, kerekes dohányzóasztal, ágy, polcrendszer, kerti bútor, vagy bármi más. Elég egy ötletet kigondolni, és máris belefoghatunk a megvalósításba.

Hogyan csináljunk raklap bútort?


Nincs szükségünk másra, mint csiszolópapírra, megfelelő méretű raklapra, fűrészre, csavarokra, egy fúróra és kezdődhet a barkácsolás. Az elkészült bútor a saját készítésnek köszönhetően ízlésünket tökéletesen tükrözni fogja.

Ne álljunk meg egynél!

Ha kedvet kapunk hozzá, több bútort is elkészíthetünk ilyen módon raklapokból, ami garantálja, hogy a berendezések tökéletes harmóniába lesznek egymással. Persze az sem probléma, ha az adott helységben csak egy általunk készített raklap bútor található, hiszen a raklap jellegzetessége nyers tulajdonsága, melynek köszönhetően tökéletesen illik bármilyen környezetbe. Olyan érzést kelt, mintha a természetet vinnénk be lakásunkba.

Kültéren pedig még inkább illik környezetébe, a sok műanyag garnitúra helyett tökéletes elemét képezi a kertnek, terasznak, így látvány szempontjából nagyon előnyös. Ami pedig a funkcióját illeti, rendkívül terhelhető és időtálló, így munkánk gyümölcsét még sok éven keresztül tudjuk élvezni.

Kedvet kaptál? Kedvező raklap árakért pedig kattints ide!

Raklap bútor fillérekből
4.8 (95%) 4 votes