Raklapok újrahasznosítása és adás-vétele

raklap felvásárlás

Felesleges raklappal rendelkezik, de nem szeretné, ha hulladékként végezné? Juttassa el a P&P Budafok Kft. számára, mely raklap eladás mellett raklap felvásárlással is foglalkozik. Fő tevékenysége ugyanis, hogy a fa csomagolási hulladékokat, selejtes vagy elhasznált raklapokat begyűjtse, amit 100%-ban újrahasznosít.

Az újrahasznosított raklapokat eladásra bocsátja, illetve igény esetén visszajuttatja a csomagolást végző vállalatoknak.

Raklap felvásárlás után újrahasznosítás

A raklap újrahasznosítás a környezet számára jelentős haszonnal bír, hiszen ezáltal kevesebb fa kerül kivágásra, emellett a hulladék okozta terhelés is mérséklődik. Ha tehát elhasznált raklapját felvásároltatja, ahelyett, hogy kidobná, jócskán hozzájárul Ön is a környezet védelméhez. Azoknak a cégeknek, akik átadják a fahulladékukat a P&P Budafok Kft.-nek, törvénynek megfelelő hulladékkezelést biztosítanak, melyről hasznosítói igazolást is adnak. A fa hulladékot elszállítják a Partner telephelyéről, ahol megkezdődik a raklapok válogatása és szelektálása fajta és állapot szerint. Ezt követően a bontásnál olyan raklapelemekre bontják a hiányos és sérült raklapokat, melyeket fel tudnak használni az újrahasznosított raklapok elkészítéséhez. A nem felhasználható, hiányos elemeket ledarálják, melyből faapríték készül. Az újrahasznosított raklapok paramétereiben teljesen megegyeznek az újakéval és még kedvezőbb is az áruk.

Ha felkeltette érdeklődését a raklap felvásárlás lehetősége, bővebb információt találhat a www.raklapbudafok.hu portálon.

Raklapok újrahasznosítása és adás-vétele
5 (100%) 1 vote