A Római-part eladó lakásai

új építésű lakás római partEladó ingatlant vásárolna Budán? Olyan otthonra van szüksége a 3. kerületben, ahol a hét közben is gond nélkül kipihenheti magát? Tekintse át a Római Lakópart épülő ingatlan ajánlatait!

Egy ilyen eladó apartman a Római part mellett nagyszerű azok számára, akik a főváros zajaitól némileg távolabb szeretnének élni. Hisz a Római Lakópart társasházai egy igazán elbűvölő, zöldesített részen vannak. Kiadós sétákhoz és bicajozáshoz tehát kitűnő. A Duna-part pedig mindössze néhány percnyi sétára van. Ez azért jó, mert a lakóparkhoz közel csónakházak is találhatóak. Vagyis ha kedve támadna egyet evezni, a dolog könnyen kivitelezhető.

Új építésű lakások a Rómain

Viszont ha már az ingatlan vásárláson gondolkodunk, nem árt előtte pár dolgot jobban megismerni álmaink otthonával kapcsolatban. A lakópark új építésű lakásai a Római parton az úgynevezett okos otthon technológiával lettek felszerelve. Erről, továbbá az ingatlanok további más műszaki paramétereiről részletesebben is olvashat az oldalon. Ide tartozik például a lakások mérete, szobák mérete, terasz és az ingatlanok felszereltsége. Ha 1-1 apartman pontosabb adataira kíváncsi, elég, ha a listában a kiszemelt lakásra klikkel. Az oldal ezután betölt mindent, ami vele kapcsolatos.

A látványtervek és képek szintén abban segítenek, hogy a potenciális vevők könnyebben el tudják képzelni maguk előtt a lakások végleges formáját. Így hamar megismerhetik a lakások beosztását, stílusát. Ami sokat segít a beköltözés előtti tervezésben.

A Római-part eladó lakásai
Értékeld ezt a bejezgyzést!