Termékbiztosítás az AQUA-nál

aqua-computerAzt tudjuk, gyártói garancia védi számítástechnikai eszközünket egy-két évig a belső meghibásodás káraitól. Ám mi van akkor, ha az eszközzel nincs gond, viszont kívülről ható, előre nem látható esemény miatt éri kár: mondjuk leejtjük?

Mit lehet tenni, hogy megelőzzük a kívülről ható károkat?

No, erre van lehetőség termékbiztosítást kötni az AQUA Electromaxban. Hazánk egyik legkedveltebb számítástechnikai szaküzletében teljes körű védelmet garantálhatunk az újonnan vásárolt készüléknek. Az AQUA konstrukciójának lényege, hogy az előre nem látható, kívülről eredő károk ellen is véd: amolyan “All Risks” jellegű biztosítás és a gyártói garancia együttese. A legtöbb új, AQUA-ben vásárolt termékre köthető ilyen: háztartási gépekre, TV-re, DVD-re, asztali számítógépekre, laptopokra, tabletre, iPadra, Ebookra. Kivételt képez a fényképezőgép, kamera, mobiltelefon, okostelefon, szoftverek, hangszerek, játékok, játékkonzolok.

Hogyan zajlik a kár megtérítése?

A legkisebb biztosítási érték 20 ezer, a legnagyobb egymillió az AQUA-ban. A termékbiztos fedezi a sérülésből, törésből, megsemmisülésből, betöréses lopásból fakadó kárt, továbbá, ha víz, nedvesség, tulajdonképpen folyadék bármilyen fajtája éri. Térít kezelési hiba, gondatlanság, rosszindulatú rongálás esetében is, valamint külső események mechanikus hatásait. Azért arra figyeljünk, hogy az AQUA termékbiztosa a nem rendeltetésszerű, a gyártó utasításait figyelmen kívül hagyásából fakadó károkért már nem fizet. Mindenesetre az üzlet honlapján, az www.aqua.hu-n minden információt megtalál.

Termékbiztosítás az AQUA-nál
Értékeld ezt a bejezgyzést!