Vezesd le a stresszt az airsoft játékkal

airsoft-softairNem mindennapi helyzetre vágyik? Izgalom, kikapcsolódás, a veszély veszélytelen érzése kell? Akkor irány az airsoft pálya. Napjaink egyik legkedveltebb kikapcsolódási formája a softair, amelyet valódi fegyverekkel, terepakadályokkal nehezített airsoft pályán, társak, barátok ellen játszhat. Kedvére lövöldözhet, „leszedheti” az ellenfelet, valódi hadvezérként, stratégaként irányíthatja a csapatát az erszoftban. Az airsoft játék igényel némi óvatosságot, mégsem veszélyes, hiszen az airsoft pályákon csakis a megfelelő védőfelszerelést magára öltve szerepelhet. Ettől még nagyon is igazinak tűnik, amikor az erős munka-, de inkább már katonainak számító ruhán csattan az airsoft lövedék.

Céges csapatépítés airsofttal

A softair a céges körében is kedvelt, hiszen remek csapatépítő feladat, amikor a kollégák, akár a főnökök és a beosztottak is új oldalról ismerhetik meg egymást, és nem véletlenül szervezik meg gyakran a legénybúcsú részeként.

Az airsoft ár nem magas, pláne, hogy a szentendrei airsoft pályán minden öt résztvevő után ingyenes játékot biztosítanak egy embernek, vagy a legalább tíz fős csapatot szervezőknek.

Az airszoftban a játékos mondja be a találatot, mivel az airsoft lövedék nem hagy nyomot a ruhán. Ha tehát kellően becsületes és vagány, akkor már csak jelentkeznie kell a www.sovietairsoft.hu weblapon, az élményt pedig garantált.