Virágküldő szolgálat, virágküldés Budapesten!

Virágrendelés
Virágrendelés

A virágküldés mára már minden ember számára elérhető és előbb utóbb eljön az az idő, hogy virágot szeretne küldeni szeretteinek, de vajon tudja, hogy melyik cég megbízható? A mestervirag.hu egy olyan virágküldő szolgálat, ahol odafigyelnek minden apró részletre, a kiszolgálás udvarias és a virágok frissek.

Legutóbb amikor a párommal ünnepeltük az 5. évfordulónkat, tudtam, hogy a virágrendelés lesz a megfelelő ajándékötlet, ezért rendeltem neki egy 50 szálas vörös rózsa csokrot és a kiszállítást a munkahelyére kértem.

Nem mentem virágboltba, egyszerűen és kényelmesen az interneten kitöltöttem a megrendelőlapot, majd a bankkártyám segítségével ki is fizettem egy perc alatt. A fantasztikus virágcsokrot kiszállították a párom munkahelyére ahol a futár nagyon udvariasan adta át a csokrot.

A szerelmem nagyon meglepődött, hogy igénybe vettem a virágküldést, de egyúttal nagyon örült neki, mert a kollégái nagyon féltékenyek voltak a virágcsokor miatt. Amikor hazaért és megláttam a vörös rózsa csokrot, nekem is nagyon tetszett, mert a rózsák feje nagy volt és látszott a virágokon hogy frissek. Már többször küldtem virágot ezzel a virágküldő céggel és mindig minőségi szolgáltatást nyújtottak.

A nagymamám vidéken lakik, nem mindig tudom meglátogatni, ezért neki sűrűbben küldök virágot és Ő is nagyon szokott örülni a csokroknak, mindig boldogan hív fel, hogy megköszönje azt. Végül az évfordulónk megünneplése nagyon jól sikerült és most is tervezem azt hogy a virágküldést megint igénybe veszem, mert nemsokára a névnapját ünnepeljük a páromnak és mivel ez a meglepetés is nagyon jól sikerült, ezért biztos, hogy a névnapi virágcsokornak is nagyon fog örülni. Ha virágot szeretne küldeni, ne tétovázzon, rendeljen egy csodaszép virágcsokrot tőlük, hisz nekem is bevált ez a cég!